Babaghannuj-tahna - Reseptit | HS.fi

Babaghannuj-tahna

2 munakoisoa 1 valkosipulin kynsi 1 tl suolaa 2 dl maustamatonta jogurttia 1 dl tahinaa hienonnettua persiljaa päälle vähän oliiviöljyä 1. Paista kokonaiset munakoisot pehmeiksi mikrossa tai uunissa 175asteessa.

2.11.1995 0:00

2 munakoisoa

1 valkosipulin kynsi

1 tl suolaa

2 dl maustamatonta jogurttia

1 dl tahinaa

hienonnettua persiljaa

päälle vähän oliiviöljyä

1. Paista kokonaiset munakoisot pehmeiksi mikrossa tai uunissa 175asteessa. Aseta ne hetkeksi kylmään, sitruunalla terästettyyn veteen,jotta sisus ei tummuisi.

2. Kuori ja survo munakoisot, lisää suola, murskattu valkosipuli,tahina, jogurtti sekä persilja. Sekoita ja valele päälle hiukanoliiviöljyä.

3. Tahna sopii aterialle tai alkupalaksi leivän kanssa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat