Reseptit    |   Ohjeet

Makkara-papumuhennos

Makkara- papumuhennos 5 valkosipulin kynttä 2 isoa sipulia 1 rkl rasvaa 1 tlk papuja tomaattikastikkeessa 1 tlk tomaattimurskaa 2 tlk tomaattipyreetä 1 rkl sokeria suolaa jauhettua mustapippuria tabascoa 1 lihaliemikuutio 300 g pippuri- tai valkosipulinakkeja 1.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää