Reseptit    |   Resepti

Borssikeitto

(4 annosta) 400 g raakoja punajuuria 2 sipulia tai punasipulia 2 porkkanaa 250 g valkokaalia 2 rkl voita 1 l liha- tai kasvislientä 1-2 rkl punaviinietikkaa ripaus suolaa ripaus mustapippuria 2 rkl silputtuja yrttejä: timjamia, rakuunaa, rosmariinia

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Keitot

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat