Reseptit    |   Ohjeet

Pinaattikatkarapukeitto

pinaattia kookoskermaa valkosipulia katkarapuja kanelia suolaa 1. Jauha kourallinen pinaattia tehosekoittimella hienoksi. 2. Sekoita pinaattiin maun mukaan kookoskerma ja mausteet. Lämmitä esimerkiksi pannulla. 3. Ripottele valmiin keiton päälle katkarapuja.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat