Pestolla ja vuohenjuustolla täytetyt silakkapihvit - Reseptit | HS.fi

Pestolla ja vuohenjuustolla täytetyt silakkapihvit

800 g silakkafileitä suolaa musta- tai valkopippuria 1 rasia (150 g) pehmeää vuohenjuustoa muutama rkl punaista pestoa 2 rkl hienonnettua tilliä Pinnalle: korppujauhoja 1.

Pestolla ja vuohenjuustolla täytetyt silakkapihvit­

1.11.2007 0:00

800 g silakkafileitä suolaa musta- tai valkopippuria 1 rasia (150 g) pehmeää vuohenjuustoa muutama rkl punaista pestoa 2 rkl hienonnettua tilliä Pinnalle: korppujauhoja 1.Levitä puolet silakkafileistä leivinpaperilla peitetylle pellille nahkapuoli alaspäin. Sirottele pintaan kevyesti suolaa ja pippurilla. Notkista juusto ja sivele sitä fileille. Sirottele päälle tillisilppua. 2.Levitä loput fileet työlaudalle tai paperille nahkapuoli alaspäin. Sirottele niille kevyesti suolaa ja pippuria ja sivele ohuelti punaista pestoa. 3.Paina pestolla sivellyt fileet juustolla siveltyjen päälle nahkapuoli ylöspäin. Sirottele pintaan kevyesti korppujauhetta. 4.Kypsennä pihvejä 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Tarjoa lisänä perunasosetta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat