Reseptit    |   Ohjeet

Kinuskikastike ja karpaloita

2 dl kuohukermaa 1 dl sokeria 2 rkl siirappia 1/2 tl vanilliinisokeria 1 tl voita tai margariinia 1. Sekoita kerma, sokeri ja siirappi paksupohjaisessa kattilassa.Keitä seosta noin 10 minuuttia, kunnes kastikkeen väri muuttuu kauniinruskeaksi.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Jälkiruuat

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää