Lehtitaikinaneliöt - Reseptit | HS.fi

Lehtitaikinaneliöt

1 pkt valmiita lehtitaikinalevyjä 1 keltuainen kesäkurpitsaa kirsikkatomaatteja tilkka öljyä rosmariinia tai muita yrttejä suolaa, pippuria 1.Kaulitse sulaneet taikinalevyt hieman suuremmiksi ja puolita.

22.12.2005 0:00

1 pkt valmiita lehtitaikinalevyjä

1 keltuainen

kesäkurpitsaa

kirsikkatomaatteja

tilkka öljyä

rosmariinia tai muita yrttejä

suolaa, pippuria

1.Kaulitse sulaneet taikinalevyt hieman suuremmiksi ja puolita. Leikkaaveitsellä tai taikinapyörällä taikinasta suikaleita ja liimaa nekeltuaisella taikinaneliöiden reunoiksi. Pistele pohja ja voitele reunatmunalla.

2.Halkaise kirsikkatomaatit ja pilko kesäkurpitsa. Asettele palattaikinapohjien keskelle. Mausta öljy yrteillä, suolalla ja pippurilla javaluta kasvispalojen päälle.

3.Kypsennä 225 asteessa leivinpaperin päällä pellillä, kunnes reunatsaavat vaaleanruskean värin. Tarjoa heti.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat