Lindströmin mureke - Reseptit | HS.fi

Lindströmin mureke

400 g jauhelihaa 1 raaka peruna raastettuna 2 kypsää punajuurta tai etikkapunajuurta raastettuna 1 pieni sipuli silputtuna 1 muna 1 tl suolaa musta- tai valkopippuria 1 rkl kapriksia 1.Sekoita kaikki ainekset murekeseokseksi. 2.

10.1.2002 0:00

400 g jauhelihaa

1 raaka peruna raastettuna

2 kypsää punajuurta tai etikkapunajuurta raastettuna

1 pieni sipuli silputtuna

1 muna

1 tl suolaa

musta- tai valkopippuria

1 rkl kapriksia 1.Sekoita kaikki ainekset murekeseokseksi.

2.Muotoile seoksesta uunivuokaan pitkänomainen mureke.

3.Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat