Reseptit    |   Ohjeet

Perunasose

700 g kuorittuja (puikula)perunoita 2 rkl voita 2 sipulia 2 dl maitoa 1 tl suolaa 1.Keitä perunat kypsiksi. 2.Sulata voi pannulla. Kuori ja hienonna sipuli ja hauduta se pehmeäksirasvassa keskilämmöllä. Lisää maito ja anna sen kiehahtaa. 3.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Kasvisruoka

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat