Reseptit    |   Resepti

Mustikkapiirakka

Pohja: 1 dl maitoa 1/2 dl sokeria 1/2 tl kardemummaa 1/ tl suolaa 1/2 pussia kuivahiivaa tai 15 g tuoretta hiivaa 2 1/2-3 dl vehnäjauhoja 2 rkl pehmeää rasvaa Täyte: 1 l mustikoita 2 dl hillosokeria

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Leivonta

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää