Reseptit    |   Ohjeet

Pehmeä porkkana-sosekeitto

Pehmeä porkkana- sosekeitto 500 g porkkanoita 1 sipuli 100 g pekonia 1 l vettä 1 kasvisliemikuutio jauhettua maustepippuria jauhettua muskottia (suolaa) persiljaa 1. Paloittele porkkanat ja sipuli. Leikkaa pekoni pieniksi paloiksi. 2. Ruskista pekonipalat kevyesti kattilassa.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Keitot

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat