Reseptit    |   Ohjeet

Leche Lumbarde

naula (454 g) kivettömiä taateleita 2 kahvikupillista (kkp) makeaa portviiniä tai sherryä 1/4 kkp ruskeaa sokeria 3 rkl jauhoja 3/4 tl kanelia 1/2 tl inkivääriä 4 kovaksi keitettyä ja survottua kananmunaa 2 kkp kovaa tummaa raastettua tai . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Jälkiruuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat