Reseptit    |   Ohjeet

Punajuurikeitto

400 g raakoja punajuuria 100 g palsternakkaa 200 g sipulia 2-3 valkosipulinkynttä 8 dl vettä 2 paahtoleipäviipaletta 2 kasvisliemikuutiota 2-3 rkl ranskankermaa 1 dl hienonnettua basilikaa mustapippuria pekonia 1.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Keitot

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat