Fennovegaanin kaalilaatikko - Reseptit | HS.fi

Fennovegaanin kaalilaatikko

1 kg keräkaalia 2 sipulia 2 porkkanaa 2 dl rikottuja ohraryynejä 4-5 dl kasvislientä 1½ dl härkäpapurouhetta öljyä maustepippuria, yrttisuolaa 2 rkl siirappia 1.Keitä ohraa 20 minuuttia ja liotahärkäpapurouhettamuutama minuutti.

18.9.2003 0:00

1 kg keräkaalia

2 sipulia

2 porkkanaa

2 dl rikottuja ohraryynejä

4-5 dl kasvislientä

1½ dl härkäpapurouhetta

öljyä

maustepippuria, yrttisuolaa

2 rkl siirappia

1 .Keitä ohraa 20 minuuttia ja liota härkäpapurouhetta muutama minuutti.

Suikaloi kasvikset ja kuullota niitä öljyssä.

2 .Sekoita ainekset voideltuun uunivuokaan. Kaada kasvislientä päälle sen verran, että ruoka juuri ja juuri peittyy. Kaada siirappi pinnalle.

3 .Paista 175 asteessa vajaa tunti ilman kantta. Lisää lientä, jos laatikko uhkaa kuivua.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat