Reseptit    |   Ohjeet

Kiinankaali-kääryleet

Kiinankaali- kääryleet 1/2 dl puuroutuvaa riisiä (2 dl vettä ja 1/2 tl suolaa) 1 kiinankaali 200 g tuoreita sieniä 1 purjo 1-2 tl soijakastiketta 1/2 kasvisliemikuutiota 11/2 dl vettä 1. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. 2. Keitä kiinankaalia noin 10-15 minuuttia hyöryssä.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat