Reseptit    |   Ohjeet

Pihlajanmarjahyytelö

1 kg pihlajanmarjoja 2-3 dl vettä noin 600 g hillosokeria (100 g / 1 dl mehua) (2-3 rkl konjakkia) 1.Huuhdo kypsät pihlajanmarjat ja keitä niitä vedessä kannen alla,kunnes mehu irtoaa. 2.Siivilöi mehu ja mittaa kattilaan. 3.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat