Reseptit    |   Ohjeet

Halstratut katkaravut ja valkosipuliöljy

1/2-1 kg kokonaisia katkarapuja Valkosipuliöljy: noin 2 dl oliiviöljyä 8 valkosipulin kynttä karkeaa suolaa Tarjoiluun: limettilohkoja 1.Pane katkaravut halsteriin. 2.Kaada öljy pieneen kattilaan, lisää hienonnetut valkosipulin kynnet.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää