Reseptit    |   Ohjeet

Kivirannan sienimarinadi

1,1 kg esikäsiteltyjä sieniä 90 g porkkanaa 40 g sipulia viipaleina 10 g mausteita: 6 g valkopippuria, 2 g maustepippuria, 1 g neilikkaa, 1 gtilliä ja laakerinlehtiä Liemi: 190 g etikkaa (10 %) 217 g sokeria 570 g vettä 23 g suolaa 0,2 g . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat