Reseptit    |   Ohjeet

Marinoitua possua

400 g porsaan ulkofileetä ½ sitruunan mehu 1 rkl öljyä 1 tl soijakastiketta muutama tuore salvian lehti mustapippuria myllystä 1.Leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi. 2.Sekoita kulhossa sitruunamehu, öljy, soijakastike, salvia jamustapippuri. 3.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat