Reseptit    |   Ohjeet

Elsuupa

2 1/2 dl vettä 1/2 dl puuroriisiä 2 rkl rusinoita 5 dl maitoa 2 rkl siirappia 1/2 tl suolaa 150 g leipäjuustoa 1. Mittaa kattilaan vesi, riisit, ja rusinat. Keitä kunnes vesi onimeytynyt. 2. Lisää maito ja keitä noin 15 minuuttia. 3.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Kasvisruoka

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää