Kuninkaiden kakku - Reseptit | HS.fi

Kuninkaiden kakku

1 pkt lehtitaikinaa 160 g mantelijauhetta (2 ps) 125 g voita 3 pientä munaa 2 dl tomusokeria rommia "papu", esimerkiksi kokonainen hasselpähkinä 1.Kauli lehtitaikina kahdeksi halkaisijaltaan noin 25-senttiseksipyöreäksi kiekoksi.

3.1.2008 0:00

1 pkt lehtitaikinaa

160 g mantelijauhetta (2 ps)

125 g voita

3 pientä munaa

2 dl tomusokeria

rommia

"papu", esimerkiksi kokonainen hasselpähkinä

1.Kauli lehtitaikina kahdeksi halkaisijaltaan noin 25-senttiseksipyöreäksi kiekoksi. Sekoita tomusokeri, pehmeä voi, kaksi munaa jamantelijauhe keskenään. Mausta tilkalla rommia.

2.Levitä tahna toiselle lehtitaikinalevylle. Pudota päälle hasselpähkinätai posliininen onnenamuletti. Peitä piiras toisella taikinalevyllä.Painele reunat napakasti umpeen.

3.Voitele piiras keltuaisella. Koristele pinta veitsellä. Paista200-asteisessa uunissa 20-25 minuuttia.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat