Reseptit    |   Resepti

Italialainen kesäkurpitsapasta

(4 annosta)   2 pientä kesäkurpitsaa (noin 400 g) 1 sipuli 3 valkosipulinkynttä 1 punainen chilipalko 2–3 rkl oliiviöljyä noin 1 tl suolaa mustapippuria myllystä 1 dl lehtipersiljaa hienonnettuna noin 1 1/2 dl parmesaania raastettuna   Tarjoiluun: 250 g pastaa parmesaania raastettuna

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat