Reseptit    |   Resepti

Perunapurjopaistos

4 reilunpuoleista perunaa 1 keskikokoinen purjo 4 dl kermamaitoa 1 tl suolaa ripaus mustapippuria 1/2 tl rosmariinia 1. Kuori perunat ja raasta ne sitten karkeaksi raasteeksi tai leikkaa tikkumaisiksi suikaleiksi. Pese purjo ja leikkaa se renkaiksi. 2.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Kasvisruoka

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat