Reseptit    |   Resepti

Kuohkea ruusunmarjakeitto valkosuklaamoussen kera

Ruusunmarjakeitto: 1 dl omenamehua 4 dl vettä ¾ dl ruusunmarjajauhetta (Risenta) 1–2 rkl sokeria 1 tl perunajauhoja ripaus kanelia Valkosuklaamousse: ½ dl kermaa ½ vaniljatankoa 100 g valkosuklaata 1 liivatelehti 1 ½ dl kermaa . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Jälkiruuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat