Reseptit    |   Resepti

Parmesaanisalaatti

punasipulia salaattia revittynä tomaattia lohkoina paprikaa suikaleina kurkkua viipaleina mustia oliiveja parmesaania   Vinaigretti: 1/2 dl viinietikkaa 1/2 rkl sokeria 1/2 tl suolaa 1 dl oliiviöljyä valkopippuria myllystä   Valmista vinaigretti sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Salaatit

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat