Reseptit    |   Ohjeet

Pähkinäkeot

1 1/2 dl sokeria 2 rkl siirappia 3 dl erilaisia pähkinöitä 1.Mittaa sokeri ja siirappi kattilaan. Anna sokerin sulaa ja sekoita. 2.Lisää joukkoon pähkinät ja sekoita. Nostele massasta kahden lusikanavulla pieniä pähkinäkekoja leivinpaperin päälle.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Jälkiruuat

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää