Reseptit    |   Ohjeet

Kalainen tomaattikeitto

5 dl kalalientä 1 tölkki tomaattimurskaa 2 valkosipulin kynttä mustapippuria 200 g tuoretta kalafileetä (kuhaa, silakkaa tai pakastekalaa) nippu persiljaa 1.Kiehauta kalaliemi. 2.Lisää tomaattimurska ja mausteet. Keitä 10 minuuttia.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat