Reseptit    |   Ohjeet

Maksapasteija

300 g jauhettua nuoren naudan maksaa 300 g naudan jauhelihaa 100 g pekonia 1 sipuli nippu pesiljaa 2 munaa 1 rkl vehnäjauhoja 1 1/2 dl kermaa 1 1/2 tl suolaa 1/2 tl sokeria 1/2 tl mustapippuria 1/2 tl timjamia tai kirveliä 1.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat