Etikkasilakat - Reseptit | HS.fi

Etikkasilakat

300 g silakkafileitä Etikkaliemi: 5 dl vettä 1 dl väkiviinaetikkaa 4 tl suolaa 1. Sekoita veteen etikka ja suola. 2. Irrota silakkafileistä nahka työntämällä peukalonpää fileen allepoistetun selkäruodon kohdalta. 3.

6.5.1993 0:00

300 g silakkafileitä

Etikkaliemi:

5 dl vettä

1 dl väkiviinaetikkaa

4 tl suolaa

1. Sekoita veteen etikka ja suola.

2. Irrota silakkafileistä nahka työntämällä peukalonpää fileen allepoistetun selkäruodon kohdalta.

3. Upota fileet etikkaliemeen 4 tunniksi.

4. Valuta fileet huolellisesti vähintään 8 tuntia.

5. Valmista kastike sekoittamalla kermaviilitölkilliseensitruunamehua, sinappia, pippuria ja runsaasti ruohosipulia tai tilliä.

6. Asettele silakkafileet tarjoiluastiaan kerroksittain kastikkeenkanssa. Peitä kalat kastikkeella. Tarjoile heti.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat