Reseptit    |   Ohjeet

Kateenkorvalla täytetty poron sisäpaisti

poron sisäpaisti 250 g liemijuureksia (porkkanaa, selleriä, sipulia, palsternakkaa) Mureke: 150 g poron- tai vasikankateenkorvaa 100 g porsaan ulkofileetä 1 valkuainen 1 dl kuohukermaa suolaa,valkopippuria rosmariinia madeiraa, konjakkia . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat