Reseptit    |   Ohjeet

Kasvispaistos

400 g porkkanoita 400 g keräkaalia 1 sipuli 3 dl maitoa 200 g sulatejuustoa 1/4 tl valkopippuria 1/2 tl kirveliä 1. Raasta puhdistetut porkkanat karkeaksi raasteeksi. Suikaloi kaalija silppua sipuli. 2.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Kasvisruoka

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat