Reseptit    |   Ohjeet

Raikkaat pöytäkurkut

1 1/2 dl vettä 1/2 dl väkiviinaetikkaa 1 dl sokeria parin sentin pala piparjuurta 2 pientä punasipulia 1 tuore kurkku 1.Kuumenna vesi, etikka ja sokeri kiehuvaksi ja siirrä kattila sivuun.Kuori ja viipaloi piparjuuri. Kuori ja lohko sipulit.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Kesä

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat