Paistetut tatit

½-1 l herkkutatteja (tai muita tatteja) 2 rkl oliiviöljyä 1 pieni sipuli 1-2 valkosipulin kynttä suolaa mustapippuria 2 rkl persiljaa ½-1 tl sitruunamehua pari tippaa balsamietikkaa 1.Puhdista ja viipaloi sienet.

15.8.2002 0:00

½-1 l herkkutatteja (tai muita tatteja)

2 rkl oliiviöljyä

1 pieni sipuli

1-2 valkosipulin kynttä

suolaa

mustapippuria

2 rkl persiljaa

½-1 tl sitruunamehua

pari tippaa balsamietikkaa 1.Puhdista ja viipaloi sienet. Kuori ja hienonna sipuli ja silppuapersilja.

2.Kuumenna öljy pannussa ja lisää sipuli. Kuullota sitä hetki ja lisääsitten sienet. Paista niitäkin viitisen minuuttia melko hyvällä lämmöllä.Lisää murskattu valkosipuli.

3.Mausta suolalla ja pippurilla ja lisää joukkoon persiljasilppu,hiukan sitruunamehua ja pirskahdus balsamietikkaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat