Reseptit    |   Ohjeet

Paistetut tatit

½-1 l herkkutatteja (tai muita tatteja) 2 rkl oliiviöljyä 1 pieni sipuli 1-2 valkosipulin kynttä suolaa mustapippuria 2 rkl persiljaa ½-1 tl sitruunamehua pari tippaa balsamietikkaa 1.Puhdista ja viipaloi sienet.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Sienet

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat