Kalkkunapihvit ja sienikastike - Reseptit | HS.fi

Kalkkunapihvit ja sienikastike

4 maustamatonta kalkkunapihviä öljyä suolaa, mustapippuria Kastike: 1 sipuli (1-2 valkosipulin kynttä) öljyä 200 g ranskankermaa 1 l tuoreita viljeltyjä sieniä (400 g) tai 3 dl pakastettuja metsäsieniä (noin 200 g) 3/4 tl suolaa 1/2 tl . . .

29.9.2005 0:00

4 maustamatonta kalkkunapihviä

öljyä

suolaa, mustapippuria

Kastike:

1 sipuli

(1-2 valkosipulin kynttä)

öljyä

200 g ranskankermaa

1 l tuoreita viljeltyjä sieniä (400 g) tai

3 dl pakastettuja metsäsieniä (noin 200 g)

3/4 tl suolaa

1/2 tl sokeria

mustapippuria myllystä

1 rkl vaaleaa kastikesuurusta

1.Kuumenna öljy pannulla ja paista pihvit kauniin ruskeiksi molemmiltapuolilta. Mausta suolalla ja pippurilla.

2.Valmista kastike. Hienonna sipuli (ja valkosipulin kynnet) ja paistaöljyssä kuultavaksi. Lisää ranskankerma ja kuumenna kiehuvaksi. Lisääkarkeasti hienonnetut sienet tai pakastesienet. Anna kiehua muutamaminuutti, välillä sekoittaen. Mausta ja tarkista maku. Lisää suurustetta,jos haluat.

3.Kaada kastike kalkkunapihveille ja anna kiehua muutama minuutti.

4.Tarjoa riisin, keitettyjen vihannesten ja salaatin kanssa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat