Reseptit    |   Ohjeet

Kirsikkapullat

5 dl maitoa 2 tl suolaa 1 1/2 dl sokeria 1 rkl hienonnettua kardemummaa 12-14 dl vehnäjauhoja 2 pussia kuivahiivaa (tai 50 g tuoretta hiivaa) 150 g margariinia tai voita Täyte: noin 100 g margariinia tai voita sokeria kanelia . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Leivonta

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat