Reseptit    |   Ohjeet

Chapati-leipä

4 dl vehnäjauhoja 1 tl suolaa 1-1 1/2 dl vettä 2 rkl öljyä 1.Sekoita ainekset taikinaksi ja pane se jääkaappiin puoleksi tunniksi. 2.Jaa taikina 12 osaan, pyöritä palloiksi ja kauli ohuiksi, noin lautasenkokoisiksi leiviksi. 3.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Leivonta

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat