Reseptit    |   Ohjeet

Sernik

Pohja: 2/3 dl sokeria 180 g voita 1 keltuainen vajaat 4 dl vehnäjauhoja 1 tl leivinjauhetta Täyte: 750 g rahkaa 50 g voita 1½ dl sokeria 2 munaa ½ pussia vaniljavanukas- jauhetta 1.Vatkaa sokeri ja keltuainen vaahdoksi. 2.Lisää sulatettu voi.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat