Reseptit    |   Ohjeet

Brunon ruskan merkki

1 keskikokoinen sipuli 3 valkosipulin kynttä 1 munakoiso 1 kesäkurpitsa (noin 200 g) 1-2 paprikaa oliiviöljyä mustapippurirouhetta, suolaa 1. Paista viipaloitu sipuli ja valkosipulinkynnet pehmeiksioliiviöljyssä. 2.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Kasvisruoka

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää