Reseptit    |   Ohjeet

Kolmen kalan pariloitu tartar

200 g tuoretta lohta 200 g siikaa 100 g kylmäsavulohta 3 kovaksi keitettyä valkuaista 3 raakaa keltuaista 40 g kaprismarjoja 3 rkl ranskankermaa tai smetanaa 1-2 rkl hienonnettua tilliä suolaa, valkopippuria Kastike: 1 punasipuli (100 g) . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat