Reseptit    |   Ohjeet

Karpalokiisseli

3 dl karpaloita vajaa 1 dl sokeria 5 dl vettä Suurus: 2 rkl perunajauhoja ½ dl vettä 1.Survo marjat kattilassa. Lisää sokeri ja vesi. Keitä 10 minuuttia jasiivilöi liemi tarvittaessa. 2.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Jälkiruuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat