Reseptit

Juustoinen sienicappuccino

Juustoinen sienicappuccino 1 l sieniä, esimerkiksi mustatorvisieniä, tatteja tai siitakkeita 1–2 rkl rasvaa 1 sipuli hienonnettuna 2 valkosipulin kynttä hienonnettuna 4 rkl vehnäjauhoja 8 dl vettä 1 kanaliemikuutio 150 g sinihomejuustomurua 1 rkl tomaattipyreetä 1 tl rakuunaa mustapippuria myllystä (1/2 dl sherryä)   Pinnalle: 2 dl rasvatonta maitoa vaahdotettuna   Puhdista ja paloittele sienet.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää