Reseptit    |   Resepti

Katalonialainen hedelmäkeitto

1 l vettä 2-3 tl teelehtiä 1 tl rosmariinia 1/2 tl basilikaa 350 g kuivattuja hedelmiä (viikunoita, aprikooseja, luumuja, rusinoita) 1/2 dl manteleita kuorineen noin 1 dl sokeria appelsiinilikööriä

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Jälkiruuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat