Reseptit    |   Ohjeet

Perunasose

1 kg perunoita, esimerkiksi Rosamunda, Pito vettä 2 1/2 dl maitoa 50 g voita tai öljyä 1 tl suolaa 1.Pese ja kuori perunat ja lohko ne paloiksi. Nosta kattilaan ja kaadapäälle kuumaa vettä sen verran että perunat juuri ja juuri peittyvät.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Kasvisruoka

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää