Reseptit    |   Ohjeet

Sienestäjän pasteijat

150 g margariinia 4 dl vehnäjauhoja 1 tl leivinjauhetta 1 muna 1/2 dl vettä Täyte: 2 dl kypsää keitettyä riisiä 1 l tuoreita sieniä 1 pieni sipuli 1 nippu persiljaa hiukan mustapippuria 1 muna 1. Mittaa jauhot ja leivinjauhe kulhoon.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat