Omena-palsternakkakeitto

Omena- palsternakkakeitto 2 jauhoista perunaa noin 300 g palsternakkaa 1 sipuli 2-3 omenaa 2 tl öljyä noin 8 dl kasvislientä ½ tl yrtti-pippurisekoitusta (suolaa) (ripaus muskottia) noin 100 g kevytsulatejuustoa 1. Kuori ja raasta karkeaksi raasteeksi perunat, palsternakka, omenat ja sipuli.

19.9.2002 0:00

Omena-

palsternakkakeitto 2 jauhoista perunaa

noin 300 g palsternakkaa

1 sipuli

2-3 omenaa

2 tl öljyä

noin 8 dl kasvislientä

½ tl yrtti-pippurisekoitusta

(suolaa)

(ripaus muskottia)

noin 100 g kevytsulatejuustoa 1.Kuori ja raasta karkeaksi raasteeksi perunat, palsternakka, omenatja sipuli. Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria.

2.Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota kasvisraastetta hetki. Kaadasekaan kasvisliemi. Mausta yrtti-pippurisekoituksella sekä halutessasimuskotilla. Keitä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes kasviksetovat pehmenneet.

3.Soseuta keitto ja sekoita sulatejuusto nokareina joukkoon. Kuumennasekoittaen, kunnes juusto sulaa. Tarkista maku ja tarjoa hyvän leivänkanssa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat