Reseptit    |   Ohjeet

Omena-palsternakkakeitto

Omena- palsternakkakeitto 2 jauhoista perunaa noin 300 g palsternakkaa 1 sipuli 2-3 omenaa 2 tl öljyä noin 8 dl kasvislientä ½ tl yrtti-pippurisekoitusta (suolaa) (ripaus muskottia) noin 100 g kevytsulatejuustoa 1. Kuori ja raasta karkeaksi raasteeksi perunat, palsternakka, omenat ja sipuli.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää