Reseptit    |   Ohjeet

Kirvelikeitto

2 rkl voita 2 rkl vehnäjauhoja 1 l kana- tai kasvislientä (tilkka valkoviiniä) 1 keltuainen loraus kermaa kaksi kourallista" pieneksi silputtua kirveliä 1. Sulatetaan voi paksupohjaisessa kattilassa ja kiehautetaan jauhotsiinä ruskistamatta.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Keitot

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää