Tofu-pähkinämureke - Reseptit | HS.fi

Tofu-pähkinämureke

2 pkt tofua (540 g) 1 dl hasselpähkinärouhetta 1 dl mantelirouhetta 1/2 ruukkua persiljaa 1/2 dl vehnäjauhoja 1/2 tl leivinjauhetta 2 rkl soijakastiketta 1 tl kuivattua korianteria 1 tl juustokuminaa   Pilko tofu pieniksi paloiksi ja silppua persilja.

10.12.2009 0:00

2 pkt tofua (540 g) 1 dl hasselpähkinärouhetta 1 dl mantelirouhetta 1/2 ruukkua persiljaa 1/2 dl vehnäjauhoja 1/2 tl leivinjauhetta 2 rkl soijakastiketta 1 tl kuivattua korianteria 1 tl juustokuminaa

Pilko tofu pieniksi paloiksi ja silppua persilja. Jauha kaikki ainekset tasaiseksi massaksi tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella.

Painele ainekset uunivuokaan ja paista uunissa 170 asteessa noin yksi tunti. Voit halutessasi kuorruttaa murekkeen: levitä pintaan sinappia ja korppujauhoja ja paista 250 asteessa 10 minuuttia. Murekkeen voi valmistaa myös marinoidusta tofusta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat