Reseptit    |   Ohjeet

Broileritaskut

250 g kesäkurpitsaa 150 g tomaattia 1 keskikoinen sipuli 1 chilipalko 1 tl suolaa 200 g marinoituja broilerisuikaleita 4 pitaleipää rapeaa salaattia 1.Kuori kurpitsa ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Nosta paksupohjaiseenkattilaan. 2.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Kesä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää