Reseptit    |   Ohjeet

Porkkana-pekonipiiras

Porkkana- pekonipiiras Kuori: 1 dl perunakuitua (Pofiber) 1 1/2 dl vehnäjauhoja 1 tl leivinjauhetta 1/2 tl suolaa 1/2 dl öljyä 1 dl vettä Täyte: 3 dl karkeaksi raastettua porkkanaa 1 tlk raejuustoa 2 munaa 1 dl maitoa 1/2 tl suolaa 1/4 tl muskottipähkinää mustapippuria myllystä 140 g pekonikuutioita 1.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää