Reseptit    |   Ohjeet

Nokkos-muhennos

Nokkos- muhennos 2 rkl voita 2 dl ryöpättyä nokkosta 5 dl kevytmaitoa 4 rkl vehnäjauhoja suolaa ripaus sokeria ripaus valkopippuria (muskottipähkinää) 1. Hienonna kiehautetut nokkoset ja kiehauta voissa. 2. Lisää kylmään maitoon sekoitetut vehnäjauhot ja keitä muhennosta 10 minuuttia.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Kasvisruoka

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää